Bureau

# Als ontwerper sta ik aan de wieg van elk nieuw project. Door goed te luisteren en daarbij de juiste vragen te stellen wordt de kern van het ontwerpvraagstuk duidelijk. Met een goed gevoel voor verhouding, sfeer en architectuur wordt er een vertaling gemaakt van uw wensen. In de vorm van een ruimte die voldoet aan praktische wensen en qua vormgeving verrast. Door een krachtig maar eenvoudig lijnenspel te combineren met mooi materiaal en doordachte details krijgt de ruimte haar identiteit. De beplanting speelt in het ontwerp een wezenlijke rol.

Om het ontwerp gestalte te geven zoek ik de samenwerking met gerenommeerde bedrijven met ieder hun eigen specialisme. Zij gaan onder mijn supervisie aan de slag waarbij ik zelf het groene werk ter hand neem. Ik overleg met hen over planning, voortgang en te gebruiken methodes. Door mijn jarenlange ervaring in het groen kan ik de aanleg goed begeleiden en het werk beoordelen. Zo bent u gegarandeerd van een onberispelijk resultaat.


Achtergrond

# Al op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de natuur. Mijn vader -die dendroloog is- vertelde enthousiast over planten en landschappen en wees me op dingen die ik zelf niet zag. Een 'groene' opleiding lag dan ook voor de hand.

Met veel plezier en interesse heb ik mijn opleiding tot tuin- en landschapsontwerper afgerond. De drive om mijn eigen ontwerpen gestalte te geven heeft me doen besluiten om een hoveniersbedrijf te starten. In de 12 jaar die volgden heb ik met mijn compagnon een prachtig bedrijf opgebouwd met een geheel eigen filosofie en werkwijze. Hier heb ik me vrij kunnen ontwikkelen tot de tuinontwerper die ik nu ben.

In 2008 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik besloten als zelfstandig tuinontwerper verder te gaan. Vanuit Arnhem, waar ik woon en leef.

Profiel # Projecten

RECENT WERK

# Winnaar Tuinenfestival Appeltern

# Eerste fase Omnivents afgerond

# Longetuin klaar voor de zomer

# Bijzondere tuin opgeleverd

Bureau # Visie # Werkwijze